solliciteer nu!

Wordt een Next Level Consultant

Wil jij goed verdienen en je inzetten voor innovatieve en duurzame organisaties? Groeien op zowel persoonlijk als professioneel gebied? En genieten van flexibele werkdagen? Solliciteer dan bij ons en ga aan de slag als consultant bij Next Level Consultants. Bij ons staat persoonlijke groei voorop. Wij helpen jou de beste versie van jezelf te worden, zodat jij het beste uit jezelf en je werk kunt halen.

Vul de onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Functie omschrijving

Dit is de ideale baan voor horeca medewerkers, mensen uit de hospitality en of ervaren commerciële medewerkers.


Jij bent, samen met jouw team, het aanspreekpunt voor potentiële klanten. Je bezoekt de klanten en geeft ze een onafhankelijk advies over verschillende mogelijkheden die er zijn met glasvezel diensten. Je bent voornamelijk actief in gebieden waar de glasvezel nog aangelegd moet worden en of er op dat moment glasvezel aangelegd wordt. Onze werktijden variëren tussen 12.00 uur en 21.00 uur.

Ook zonder ervaring ben je bij ons van harte welkom, wij geven jou een uitgebreide training en wie weet is dit wel een nieuw carrière pad voor je. Wij hebben diverse projecten lopen, er past er vast wel 1 goed bij jou!

Herken jij jezelf hierin?
  • Representatief en klantgericht
  • Minimaal 24 uur (3 dagen) per week beschikbaar
  • Gevoel voor humor en een enthousiaste uitstraling
  • Spreekt uitstekend Nederlands
  • Doorzettingsvermogen en bent resultaatgericht
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken
Next Level Consultants

Waarom Next Level Consultants?

Wat hebben wij te bieden?

Binnen ons bedrijf is een open cultuur, iedereen is gelijk en iedereen kan van elkaar leren. Alleen samen zijn we Next Level.

Een fijne en stimulerende werksfeer

100% additionele bonus structuur bij behalen van succesvolle resultaten

Ambitieuze en hulpvaardige collega’s

Opleiding en trainingen door professionals

RECENSIES

Wat onze werknemers zeggen

“Het werken bij Next Level Consultants. De naam zegt het al! Het is een enorme eer om deel uit te mogen maken van dit project. Wij staan voor Next Level service, denk aan adviezen, maar ook aan delivery. Door de jaren heen maken wij steeds meer gebruik van meer technologische snufjes denk aan gadgets voor plezier, maar ook aan nieuwe upgrades die ons binnen het huishouden vrijwel in alles ondersteunen voor onze primaire behoeftes. Door de jaren heen wordt het steeds lastiger om hierin bij te blijven en daarom proberen wij hier elke doelgroep in te ondersteunen, want iedereen heeft recht op verbetering en vooruitgang. Kortom ik ervaar het als een leuke job om iedereen te helpen vooruit te komen en zich bewust te maken van de mogelijkheden.”

“Werken bij Next Level Consultants gaat van enthousiasme en gedrevenheid , naar bevlogenheid en passie.”

“Het is geweldig om bij Next Level Consultants te werken omdat iedereen gelijk is en zichzelf kan bewijzen. En je op die manier dan ook kansen krijgt om jezelf te ontplooien en mee kan groeien.”

“Het werk bij Next Level Consultants biedt je vrijheid en leuke contacten. Daarnaast ben je bezig met verduurzaming en de techniek voor de toekomst van thuis werken ontspannen en communicatie. Wie wilt dat nou niet.”

Wij zoeken jou!

Wil je meer weten of direct solliciteren?