Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Next Level klantbenadering

De menukaart

Huis-aan-huis sales en marketing

Na een training en de benodigde projectvoorbereidingen starten onze consultants dagelijks met de juiste mindset in vooraf, door u, geselecteerde gebieden. Met behulp van de juiste software en logistieke processen benaderen wij elke prospect. Zodoende zorgen wij voor een optimale penetratiegraad en heeft u de registraties van elk huis in het targetgebied.

Quality Calls

Bij ons ontvangt elke nieuwe klant binnen 24 uur na aanmelding een qualitycall of happycall. Tijdens dit gesprek worden mogelijke, laatste vragen beantwoord en de gegevens gecontroleerd. Op deze wijze bent u verzekerd dat uw nieuwe klant bewust voor u heeft gekozen.

High Traffic promotie en sales

Onze consultants staan klaar op specifieke locaties om uw klanten te woord te staan en hen te informeren over uw diensten en producten. Dit gebeurt op een vriendelijke manier om hun ervaring zo positief mogelijk te maken.

We combineren graag huis-aan-huis-werkzaamheden met high-traffic-acties om uw naamsbekendheid te vergroten en uw betrouwbaarheid te versterken.

Informatieavonden en winkelbezetting

Onze representatieve consultants beantwoorden vragen en verzorgen de aanmeldingen voor geïnteresseerde bezoekers.

Business to Business

Onze accountmanagers nemen contact op met alle door u gewenste prospects. Dankzij de juiste software en logistieke processen kunnen wij elke prospect benaderen. Dit zorgt voor een optimale penetratiegraad en geeft u de mogelijkheid om de opbrengst of resultaten van elk bedrijf in het targetgebied te bekijken.

Het proces

voor nieuwe relaties

Stap 1

Of het nu op uw locatie is of in een van onze kantoren, wij bespreken graag uw doelen en wensen. Samen zullen we onze menukaart doornemen en de mogelijke diensten onderzoeken om te bepalen welke het beste bij uw doelstellingen passen. Op basis van uw voorkeuren stellen we een offerte op maat samen.

Stap 2

Na afstemming van het plan van aanpak plannen wij de training in en zorgen wij voor de operationele voorbereidingen. Hierbij kunt u denken aan gebieden, adressen, rapportages, software inrichting, team selectie en POS materialen. Dit is uiteraard niet limitatief.

Stap 3

De consultants zijn dagelijks actief en leveren de gewenste resultaten zoals besproken. Wij zijn bereid om ons strategisch partnerschap uit te breiden tot een langdurige samenwerking, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Enkele van onze opdrachtgevers