NEXT LEVEL CONSULTANTS

Over ons

Zoals wij het zien is het tijd voor Next Level Klantbenadering.

Wij staan voor persoonlijke benadering en het leveren van toegevoegde waarde. Voor zowel de klant als de opdrachtgever, per slot van rekening wil iedereen een lange positieve relatie in plaats van snelle scores en acties. In een ideale situatie wordt een potentiële klant meerdere keren ‘aangeraakt’ voordat wij deze definitief aanmelden. Het moet van de klant een bewuste keuze zijn om zich aan te melden bij een van onze opdrachtgevers.

Wij zijn een landelijk werkende organisatie die zich bezighoudt met sales- en consultancy activiteiten voor zowel producten als diensten. Als consultant helpen wij consumenten op een eerlijke, persoonlijke en informatieve manier. Binnen ons bedrijf is een open cultuur, iedereen is gelijk en iedereen kan van elkaar leren. Elke dag proberen we te leren van elkaar en van de situaties die we meemaken. Alleen samen zijn we Next Level.

3 regels waar wij voor staan

  1. Afspraak is afspraak
  2. Altijd eerlijk zijn
  3. Als er iets is dan moet je het zeggen

Niet alleen met onze collega’s, maar ook met onze opdrachtgevers streven wij naar strategische partnerships. Zolang iedereen meerwaarde heeft van een samenwerking ontstaan er synergie, waardering en een lange termijn relatie.

Winstmaximalisatie is uiteraard een mooi streven maar deze staat bij ons niet de top 3 van belangrijkste pijlers. Wij vinden het belangrijker dat wij onze nieuwe collega’s op de juiste manier begeleiden. De verhalen van collega’s die zich ontwikkeld hebben, gegroeid zijn en op de juiste plaats terecht zijn gekomen zijn, voor ons, van groter belang dan een paar euro meer verdienen.

Kortom, of je nou een nieuwe consultant wilt worden en of een nieuwe strategische opdrachtgever, neem gewoon contact met ons op en we beloven je een interessant gesprek. Wie weet leidt dit wel tot een partnership waar je echt blij van wordt.

Achtergrond & geschiedenis

Danny Merx en Andrew Taylor zijn begin september 2020 gestart om een opdracht voor E-Fiber uit te voeren. Wij zijn door iemand uit ons netwerk, die werkzaam is bij E-Fiber, benaderd om hen te helpen de nieuwe klantaantallen te behalen. Binnen 3 dagen hebben we de pilot omgezet in een structurele samenwerking, waar beide partijen nu 2 jaar later nog steeds de vruchten van plukken.

E-Fiber is inmiddels succesvol verkocht aan Open Dutch Fiber en Next Level Consultants levert nu haar diensten aan de grootste maatschappijen in de glasvezelmarkt. Zowel Danny als Andrew hebben een jarenlange ervaring in diverse disciplines. Deze ervaring hebben wij gecombineerd om een organisatie te ontwikkelen waarbij alle betrokken mensen zich goed voelen. Danny heeft een achtergrond bij gemeenten en commerciële organisaties en heeft zich bewezen in het helpen en coachen van mensen. Los daarvan zijn er weinig mensen die commercieel zulke bijzondere resultaten weten te behalen als hij.

Andrew heeft diverse bedrijven gehad in uiteenlopende branches. Met name full service commerciële projecten behoren tot zijn expertise. Hij heeft gewerkt voor de grootste bedrijven in Nederland voor een periode van meer dan 20 jaar. Op een enkele opdracht na zijn alle projecten succesvol geweest en zijn er nog steeds goede banden met de bedrijven en de betrokken personen.

OVER ONS

Next Level klantbenadering

Zoals wij het zien is het tijd voor Next Level klantbenadering. Service en een positieve onafhankelijke benadering is waar wij voor staan.

Wij zoeken jou!

Werken voor Next Level Consultants