ONZE PROJECTEN

Ontdek onze projecten

Zoals wij het zien is het tijd voor Next Level klantbenadering. Service en een positieve onafhankelijke benadering is waar wij voor staan.

Breedband Helmond
Breedband Helmond is een dochteronderneming van e-Quest. e-Quest gaat in samenwerking met de gemeente Helmond binnen 3 jaar heel Helmond van glasvezel voorzien. Next Level Consultants is ingeschakeld in dit project om bewoners te informeren over de nieuwe huisaansluitingen.
HSLnet
Veel nieuwbouwprojecten en buitengebieden worden door HSLnet voorzien van een super snelle glasvezel verbinding. Next Level Consultants voorziet deze gebieden van informatie over de aansluiting van de glasvezelverbinding.
ViberQ
Next Level Consultants ondersteund ViberQ in verschillende regio’s waar glasvezel netwerken worden aangelegd. Next Level Consultants is het verlengstuk van de informatievoorziening voor bewoners.
Glasvezel Zuidenveld
Een gemeentebroed bewonersinitiatief dat glasvezel in de hele gemeente Coevorden aan het aanleggen is. Next Level Consultants is het verlengstuk van alle marketing campagnes omtrent de aanleg van het glasvezel netwerk.
Onsnet Eindhoven
In de gemeente Eindhoven voorzien onze consultants de consument, persoonlijk, van alle informatie over het glasvezelnetwerk van Onsnet.
E-Fiber
In diverse gemeenten voorzien onze consultants de consument, persoonlijk, van alle informatie over het glasvezelnetwerk dat E-Fiber aangelegd heeft en of aan het aanleggen is.
Glasvezel Helmond
Voor deze opdrachtgever zijn wij het verlengstuk van alle marketing campagnes die er zijn in de gemeente omtrent de aanleg van het glasvezel netwerk.
Next Level Smarthome
Onze consultants informeren consumenten over de diensten die de organisatie levert. Zo is er aan de ene kant een gesprek over huis beveiliging dat steeds actueler lijkt te worden.
Trined Prinsenbeek
Alle consumenten krijgen de mogelijkheid om de diensten van deze provider 3 maanden gratis en vrijblijvend uit te proberen.

Wij zoeken jou!

Werken voor Next Level Consultants